Alahärmä

Huvivaltio PowerPark: ikärajatonta riemua Suomen suurimmassa huvipuistossa

Kartta

Alahärmän Huvivaltio PowerPark on hämmästyttävä näky Etelä-Pohjanmaan loputtomien lakeuksien keskellä. 218 jalkapallokentän kokoisella alueella ilahduttaa yli 40 huvilaitetta – pelkästään vuoristoratoja on kahdeksan erilaista. Suomen laajin lastenlaitteiden valikoima ja hurjemmat kieputtimet takaavat, että jipii-huutoja kuuluu niin pienten kuin isojen hurjapäiden huulilta.

Huvipuiston lisäksi kovaa vauhtia tarjoaa yli kilometrin mittainen Mika Salo Circuit -ulkokartingrata. Eikä lopu huvitukset tähän, sillä Huvivaltio kätkee sisäänsä myös Röllien kotina tunnetun Röllikylän, tasokkaan minigolfradan, sisäkartingradan, kauppakeskuksen sekä 5D-teatterin. 

Kuulostaa yön yli -reissulta? Alueelta löytyy tunnelmallinen hotelli, lukuisia näyttäviä huoneistoja, kaksi leirintäaluetta sekä kymmeniä vuokramökkejä – joukossa puuhun rakennettu mökki sekä Villin lännen Vankkureita, joista ei mielikuvitusta puutu.

PowerParkiin on helppo saapua myös junalla. Härmän juna-asemalta on ilmainen bussikuljetus huvipuistoon kaikilta junavuoroilta.