Alvar Aallon huonekaluilla sisustettu olohuone

Koko Suomi

Koe Alvar Aallon Suomi

Kartta

Suomi on täynnä Alvar Aallon nerokasta arkkitehtuuria ja muotoilua. Miten tämän kaiken näkisi sekä helposti, kätevästi että mukavasti?

Visit Alvar Aalto -sivuston Aalto-matkat ovat päiväretkiä ja kiertomatkoja, joissa voi nauttia Aallon huikeista rakennuksista ja paikallisista kiinnostavista tarinoista. Alvar Aalto herättää kiinnostusta myös Euroopassa; Alvar Aalto -kulttuurireitti on juuri valittu Euroopan neuvoston kulttuurireittien joukkoon. 

Vietä päivä tai useampi tutustuen arkkitehtimestarin kuuluisiin töihin, kaupunkikeskuksiin, asuinalueisiin ja puistoihin ympäri Suomen. Kohteita löytyy muun muassa Jyväskylästä, Porista, Seinäjoelta ja Helsingistä. 

Samalla tulee nähtyä paljon muutakin. Aalto-matkoilla kuljetaan luonnossa, herkutellaan paikallisia makuja, saunotaan ja retkeillään metsissä ja järvien, jokien ja meren äärellä. Kaikkea parasta koko Suomesta, ihan läheltä. Vieraillessasi Alvar Aalto -matkojen arkkitehtuuri-, kulttuuri- ja luontokohteissa, tuet paikallisia pienyrityksiä ja kotimaista työtä!

Tutustu ohjelmaehdotuksiin alla olevasta linkistä!