Ilola Inn -hotellin infinity-pool, josta nainen katsoo järvelle päin

Sysmä

Tainionvirran matkailualue Päijänteen kyljessä kutsuu kylään – vesitse tai teitse

Kartta

Kaunis järvimaisema sekoitettuna lämpimään tunnelmaan ja kivaan tekemiseen. Jos tilauksesi kesälle kuuluu näin, lähde ihmeessä Päijänteelle päin. 

Tainionvirran matkailualueella Sysmän ja Hartolan seudulla on monta veneilijöiden suosikkipysäkkiä, jotka on helppo saavuttaa myös maanteitse. Onneksi, sillä piipahdus kaksi kertaa vuoden vierasvenesatamaksi valitussa Ilola Innissä on suvea suloisimmillaan. Veikkaamme, että olet samaa mieltä herättyäsi boutique-hotelliksi remontoidun 100-vuotiaan hirsitalon lakanoista ja pulahdettuasi äärettömään ulkouima-altaaseen.

Leirintäalueelta löytyy aito lomafiilis, ja karavaanarien vuoden Caravan-alueeksi valitsemasta Camping Sysmästä lisäksi myös mökkimajoitusta kirkasvetisen, hiekkapohjaisen Päijänteen rannalta. Naapurissa, Sysmä Marinan kesäterassilla voit testata, kuinka ylös suupielet nousevat, kun nenän edessä on Päijänteen paras burgeri ja enemmän kuin mukiinmenevä maisema. 

Jos aktiivisuusranneke huutaa tekemistä, testaa Hartola Golfin viheriöt, Purnun maastot tai kaiva takaraivosta tangon askelkuviot ja lähde Krouvin lavalle perjantaisin. 

Mukavat mökkilomat tarjoavat Tervalepikon Torpat Sysmässä ja Rantalan Lomamökit Hartolassa.